Kompanija Aster Textile je osnovana u Turskoj 1993. godine, i predstavlja jednu od vodećih kompanija za proizvodnju ženske i muške odeće u svetu.

Od naših centara za razvoj poslovanja u Istanbulu i Londonu, preko naših proizvodnih pogona u Turskoj i Srbiji težimo da pružimo najbolje u kreativnosti, inovaciji i kvalitetu kao i najfleksibilniju uslugu našim brojnim poznatim internacionalnim klijentima.

Aster Textile je 2016. godine u Nišu izgradio proizvodni pogon koji se prostire na 20.000 kvadratnih metara u kome zapošljava preko 700 radnika.

U istom pogonu 2019. godine, u želji da proizvode plasiramo direktno krajnjim korisnicama, pokrenuli smo proizvodnju ženske odeće pod sopstvenim brendom.

Na ovaj način želeli smo da bogato iskustvo i znanje stečeno u saradnji sa renomiranim internacionalnim klijentima prenesemo i približimo kupcima na tržištu Srbije.

Tako je iz saradnje inovativnih, iskusnih i kreativnih ljudi nastao novi, nadamo se uskoro vodeći, brend u svetu mode AURIC.

Ono što AURIC izdvaja od većine drugih brendova je način izrade modela počev od same ideje do krajnjeg gotovog proizvoda.

Koristimo najsavremenije tehnike u proizvodnji odeće pridržavajući se strogih pravila kontrole kvaliteta koje primenjujemo i prilikom proizvodnje za renomirane svetske brendove.

Time postižemo visok kvalitet proizvoda koje možete kupiti po veoma pristupačnim cenama. 

AURIC © 2021. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.